Get ready for the SUMMER! – NOZUNO Jewelry

Get ready for the Summer with NOZUNO Jewelry!

Ik ben helemaal verliefd op de armbandjes van Nozuno Jewelry! De afgelopen week heb je deze armbandjes ongetwijfeld al voorbij zien komen op mijn Instagram account en ik kan er simpelweg geen genoeg van krijgen. Het was al een feestje om dit pakketje te ontvangen. Zo is iedere bestelling toch een cadeautje voor jezelf!

De armbandjes zijn allemaal handgemaakt door een vrouw die al haar passie in haar sieraden en webshop steekt en dat resultaat is ook zeker zichtbaar.  De kleurencombinaties zijn perfect en ik raak er niet over uitgesproken. Wanneer ik naar mijn pols kijk wordt ik direct vrolijk. Dit is toch wel de perfect cadeau tip voor jouw vriendin.

Behalve armbandjes, biedt deze webshop nog meer lieve sieraden aan.

Benieuwd naar de website van Nozuno Jewelry en welke toffe sieraden zij nog meer aanbieden? Hieronder heb ik een linkje geplaatst: www.nozuno.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s